Sushi
Doma, krok za krokem
Roman Vaněk
Vychází další úspěšná kniha z produkce Pražského kulinářského institutu s více než 300 fotografiemi. Kniha vás jednoduchou encyklopedickou formou naučí, jak dokonale připravit doma nejen sushi, ale i jednoduché a velmi chutné japonské polévky, saláty a zajímavé dezerty.
Kniha svým pojetím osloví jak amatérské kuchaře, kteří propadli kouzlu sushi, tak doplní znalosti i profesionálům. Dozvíte se, jakou zeleninu, ryby, mořské plody a ovoce pro sushi párty zakoupit. Kniha vás navede jak váš japonský „párty stůl“ doplnit o přípravu japonských čajů a dostupných alkoholických i nealkoholických nápojů.
Autoři na této knize velmi úzce spolupracovali s jedním z nejlepších mistrů umění sushi a japonské kuchyně v České republice, šéfkuchařem a uznávaným světovým odborníkem Markem Horou, který je zároveň lektorem Pražského kulinářského institutu, kde vede základní kurzy přípravy sushi.
Sushi párty díky této knize zvládne úplně každý! Kmotry této naučné kuchařské knihy jsou šéfkuchař a porotce TV pořadu Master chef Jiří Štift, šéfkuchař restaurace YAMATO Marek Hora a Bernard Schaut, šéf prodeje čerstvých ryb Makro Cash&Carry pro ČR a SK.
Kniha se v roce 2012 stala finalistou Gourmand Cookbook Awards v kategorii "Nejlepší japonská kuchařská kniha".
Název: Sushi doma, krok za krokem
Autor: Roman Vaněk
Vydavatelství:
Prakul Production, s. r. o.
ISBN: 978-80-905048-7-5
Vazba: pevná
Počet stran: 88
Formát: A4
MOC: 359 Kč
Rok vydání: 2012
Distribuce: Euromedia Group, k. s.
Tištěná kniha
Koupit s podpisem v e-shopuV případě, že naleznete jakoukoliv chybu na těchto stránkách nebo v naší kuchařce, prosím napište nám na info@nejlepsikucharky.cz