Grilování - tipy a postupy krok za krokem
Roman Vaněk, Jana Vaňková
Ohněm a kouřem voní nová kniha „Grilování, tipy a postupy krok za krokem."
Kuchařka vychází v nové edici „Recepty pro každého" a standardně obsahuje tipy na grilování a jednoduché recepty. Nově však přináší odpovědi na nejčastější otázky kolem grilování, na které se lidé ptají.
Je lepší gril na dřevěné uhlí nebo na plyn? Jaké je nejlepší koření? Jaké maso je nejlepší na gril? Jaká je nejlepší marináda? Grilovaná zelenina? Vepřová krkovice na grilu? Nevím, jak grilovat burgery, jak nevysušit kuře na grilu... Zkrátka a dobře, k tomu, jak lépe grilovat, stačí tato kniha.
Je o grilování tady u nás, v Čechách a na Moravě. Je o jídlech, která léta voní z našich grilů. Protože tady se griluje dobře. Skvělé je, že „dobře" mnohým z nás už nestačí. Aniž to tušíme, jde i po česku grilovat dokonale.
Název: Grilování
- tipy a postupy krok za krokem
Autor: Roman Vaněk, Jana
Vaňková
Vydavatelství:
Prakul Production, s. r. o.
ISBN: 978-80-87737-62-0
Vazba: pevná
Počet stran: 96
Formát: A4
MOC: 359 Kč
Rok vydání: 2022
Výhradní distribuce: PEMIC BOOKS a.s.