Nejlepší kuchařkyPrakul Production s.r.o.

Prakul Production s.r.o.

Roman Vaněk a Zdeněk Ertl založili v roce 2010 nakladatelství Prakul Production s.r.o. Hlavním cílem je vytvářet moderní kuchařské knihy a edukativní materiál zejména v oboru gastronomie. Misí je propagovat a přinášet informace o kvalitní gastronomií jak oborovým školám, profesionálům, tak i zejména široké veřejnosti.

Ochutnejte naše tištěné a elektronické knihy.
Prostě vás naučíme vařit...

Roman Vaněk a Zdeněk Ertl

 

Roman Vaněk & Zdeněk Ertl

Novinka
Novinka

Velká kuchařka Čech a Moravy

Roman Vaněk a Jana Vaňková

Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. V této velkolepé publikaci se poprvé stává spoluautorkou Vaňkova manželka Jana, která na všech jeho předchozích knihách spolupracovala. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně řazeno do 23 kapitol. Je rozdělena na dvě části dvěma druhy papíru - imaginární „fotoprocházku“ naší zemí a velkou receptovou část.

 

Pražská kuchařka

Doposud nejrozsáhlejší publikace autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Téměř 700 stran, 700 fotografií předního českého fotografa Tomáše Berana, 90 příběhů, 50 receptů restaurací včetně jídelních lístků významných státních návštěv a receptů pokrmů z Pražského Hradu nabízí tato kniha poprvé široké veřejnosti.

Zjistit více
 

Jídlo s.r.o.

Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovkami barevných fotografií, ale i krátkými filmy!!

Zjistit více
 

Snadno & rychle 2

jednoduché recepty na každý den

Ještě lépe zpracovaná kuchařka SNADNO & RYCHLE 2 svou jednoduchostí, dostupností použitých surovin a precizně napsanými recepty „krok za krokem“ opět zaujme každého milovníka dobrého jídla, včetně začátečníků, a především ty, kteří nemají čas stát během týdne příliš dlouho u sporáku.

Zjistit více
 

Snadno & rychle

111 rychlých receptů pro všední den

Kuchařka zaujme svou jednoduchostí a perfektně zpracovanými recepty „krok za krokem“ každého milovníka dobrého jídla. Tentokrát zvláště ty, kteří během týdne nemají příliš času stát u sporáku. Kniha obsahuje 111 rychlých rodinných pokrmů pro všední den připravených z běžně dostupných surovin.

Zjistit více
 

Sushi

doma krok za krokem

Další úspěšná kniha z produkce Pražského kulinářského institutu s více než 300 fotografiemi. Kniha vás jednoduchou encyklopedickou formou naučí, jak dokonale připravit doma nejen sushi, ale i jednoduché a velmi chutné japonské polévky, saláty a zajímavé dezerty.

Zjistit více
 

Klenoty

klasické evropské kuchyně

Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných „krok za krokem“ nadchne úplné amatéry a díky obrovskému množství informací i profesionální kuchaře. Bezpečně tak zaujme čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně a zásadně přiblíží legendární pokrmy Evropy každému, kdo rád vaří.

Zjistit více
 

Kouzlo kuchyně Čech a Moravy

aneb dědictví našich babiček

Knižní bestseller "Poklady klasické české kuchyně" doplňuje tato ještě lépe propracovaná a obsáhlejší kuchařská kniha Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Do detailu popisuje více než 200 receptů české a moravské kuchyně řazené do 17ti sekcí.

 

Poklady klasické české kuchyně

aneb jak to ta babička tenkrát vařila

Roman Vaněk, ředitel přední kuchařské školy u nás, Pražského kulinářského institutu, je také autorem řady kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit skutečně precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou

Zjistit více
 

Registrace do mailing listu

Registrujte se a můžete získat bonusy*

*Registrací do mailing listu získáte navíc informace o připravovaných novinkách a budete moct nahlédnout do zákulisí přípravy knih.